Gul linje

Trettiovåningskojan

av Ezgi I

Det var en gång två killar som hade byggt en trettiovåningskoja. I den fanns en massa olika rum som det var jätteroliga grejer i. Till exempel ett tv-spelsrum,
bilracingrum och ett instrumentrum.
- Hej! Jag är en av de två killarna som heter Alexander. Och min kompis heter Anton. Nu ska jag berätta lite hur jag och Anton träffades. När jag gick i skolan så började det en ny kompis i min klass och han hette Anton. Han är min kompis.

Vi går tillbaka. När Anton började i min klass så hade han ingen att leka med och inte jag heller. Så jag gick bara fram och var modig och sa:
- Vill du bli min vän, jag har ingen vän. Om vill du bli min vän så kanske vi kan leka och komma hem till varandra. Vi började komma hem till varandra och leka & prata om några grejer. När vi kom hem till Anton så tänkte vi att vi kunde bygga en trettiovåningskoja. Det gick några dagar och så var kojan klar.
Och så här blev vi kompisar och gjorde denna koja.

När de blev stora så var de vänner fortfarande. Och kojan var fortfarande kvar. De blev jätteglada för att de blev vänner. Annars skulle det inte vara så här resten av deras liv.

Alla berättelser av Ezgi I ( 2 hittade ):

© Polarbibblo.se | om oss | om webbsidorna | kontakta oss